Sig hej haj

Endelig et SEO og online marketing firma, der forstår det…

Vi er et team af SEO og digitale marketing folk, der er usædvanlig gode til at opnå resultater for vores kunder. SEOhaj er historien lysten til hele tiden at blive bedre og en passion for at gøre vores kunder til en succes, samt dage fyldt med koffein og masser af data…..som i virkelig meget data.

Mød dine SEOhajer

Brian Ebbesen SEOhaj

Brian Ebbesen

Brian er vores SEOhaj, der elsker at kæmpe for sine kunder og være med til at æde deres konkurrenter. Han arbejder tålmodigt og strategisk med SEO hos alt fra lokale kunder til webshops og internationale kunder. Brian har arbejdet med online marketing siden 2011 og er i dag en af landets bedste SEO specialister.

Kontakt Brian: 

Telefon: +45 71 90 53 56
Mail: brian@seohaj.dk

Kenneth Jonassen SEOhaj

Kenneth Jonassen

Kenneth er vores PPChaj, som elsker tal og data. Med Kenneth på dit hold kan du være 100% sikker på, at dine digitale annoncer performer bedst muligt, så du udnytter dit annoncebudget bedst mulig. Kenneth har tidligere arbejdet SEO, men elsker de hurtige resultater, det er muligt at skabe med digital annoncering som Google Ads, Google Shopping, Facebook Ads mv.

Kontakt Kenneth: 

Telefon: +45 42 52 41 77
Mail: kenneth@seohaj.dk

Derfor skal du vælge SEOhaj

Du taler – Vi lytter

Vores vigtigste opgave er at forstå din virksomhed og dine mål. Strategi og planer laves med udgangspunkt i det. En ny hjemmeside, nye annoncer eller en SEO strategi er intet værd, hvis det ikke giver din virksomhed værdi.

Ingen binding

Din succes er vores succes. Vores kunder bliver hos os, fordi de opnår gode resultater og ikke fordi de er bundet af lange og uopsigelige kontrakter. Ingen binding hos os betyder: INGEN binding. Du kan til enhver tid sætte samarbejdet på pause eller stoppe helt – uanset årsag.

Online marketing på jysk

Som kunde hos os betaler du for det arbejder vi udfører. Vi har ikke massageordning eller dyr adresse på strøget. Der er nemlig kun dig som kunde til at betale i sidste ende. Du betaler heller ikke for bonusordninger til sælgere. Vi har nemlig ingen sælgere

Alle bliver vindere

Du ved alt om din virksomhed og branche – og vi ved alt om online marketing. Gennem samarbejdet og deling af viden, kan vi sammen skabe noget virkelig enestående, så både din virksomhed og vi bliver vindere.

Vi lærer hver dag

Online marketing udvikler sig konstant. Det gør vi også. Vores kunder kan forvente, at vi ved hvad der sker i markedet og hvad der virker i dag og i morgen, og ikke kun hvad der virkede for et halvt år siden.

Vi er på dit hold

Vi starter alle opgaver ved at spørge os selv: “Hvad ville vi gøre hvis det var vores virksomhed”. Vi siger tingene lige ud og vil aldrig sælge dig noget, som du ikke har brug for. Det er nemlig sådan, vi gerne selv vil behandles.

Nogle af dem vi elsker at arbejde sammen med

Membantu logo
Cleanshoppen logo
CyberFarm logo
Faldsikring Danmark logo sort
Smurfit Kappa Systemkassen logo
juul eriksen logo
Vilakula logo
Sydbank Arena logo
Illuhair logo
Fit NU logo
TopTand logo
Stinne Holm logo
Bramming Electronic logo
SlagelseTand
LoSoCoFashion logo
My Instore Radio 132
Danlåse logo
DiveMaui logo

Vi er klar til at udvikle din virksomhed

Er du klar til at udvikle din virksomhed? Lad os udrette noget stort sammen…

Kontakt

SEOhaj ApS

Online marketing og SEO specialister
CVR: 39194430

Olaf Ryes Gade 7K 1. 10
6000  Kolding

+45 71 90 53 56

Copyrighted.com Registered & Protected

Åbningstider

Mandag: 07.00–16.00
Tirsdag: 07.00–16.00
Onsdag: 07.00–16.00
Torsdag: 07.00–16.00
Fredag: 07.00–14.00

Google Partner - SEOhaj
ppc_managment_award
seo_award
award-best-local-seo-compani