ONLINE MARKETING OG SEO BUREAU I KOLDING

FÅ DINE LOKALE SEOHAJER MED PÅ HOLDET OG
FÅ SUCCES MED SEO I KOLDING

SEO bureau Kolding

Lokal SEO Kolding

Har du en butik eller virksomhed, der tilbyder produkter og services til Kolding-området, er det vigtigt, at du har optimeret din hjemmeside eller webshop for lokal SEO i Kolding.

Søgemaskiner som f.eks. Google og Bing har de senere år ændret deres algoritme, så lokale søgninger i mange tilfælde vægtes højere end nationale og internationale søgninger. Dermed har du som lokal virksomhed i Kolding større mulighed for at komme til at ligge øverst i søgeresultaterne, når koldinggenserne søger efter dine produkter eller services.

Det kræver blot at din hjemmeside og din virksomheds tilstedeværelse online er optimeret korrekt….ellers er det dine konkurrenter, der løber med kunderne.

Lad os 100% gratis teste om din hjemmeside er SEOoptimeret korrekt og om din virksomhed i Kolding er synlig for dine kunder.

Virker SEO på virksomheder i Kolding?

Forestil at det er torsdag morgen. Klokken er 6:30 og helt huset er iskoldt. Varmen er gået og du skal hurtigst mulig have fat i en VVS’er til at få gang i fjernvarmeanlægget.

Du skriver ‘VVS Kolding’ ind i Google og et sekund senere har du en oversigt over de nærmeste VVS firmaer, der alle er klar til at hjælpe dig.

Med lokal SEO i Kolding kan du være synlig, når dine kunder har brug for dig. Uanset hvilken branche du er i. Om du er frisør, tandlæge, maler, mekaniker, murer eller VVS’er, har en webshop eller kun en lille virksomhed uden for byen.

Tag en Google-søgning på det du tilbyder og sælger. Kommer din virksomheds hjemmeside ikke op i toppen af søgeresultaterne, mister du kunder og omsætning – med garanti!

Det er helt enkelt.

Op mod 87% af alle kunder søger på nettet, inden de foretager et køb. Det kan være for at finde ud af pris, få en adresse eller se hvad andre kunder synes om virksomheden.

Uanset hvad, så skal din virksomhed være synlig for at få nye kunder.  Det kan vi hjælpe dig med.

Vores gennemtestede strategi for lokal SEO

Der er stor forskel på, at lave SEO for en national eller international virksomhed og SEO for en lokal virksomhed i Kolding. Nogle af principperne er de samme, men der er samtidig mange flere muligheder for at blive synlig overfor koldingenserne med lokal SEO lavet på den rigtige måde.  

1. SEO test

Vi starter med at lave en grundig test af din hjemmeside for at finde ud af, om der teknisk er ting, som står i vejen for, at du findes af søgemaskinerne.

2. Søgeordsanalyse

I anden del laver vi søgeordsanalyse, analysere dine konkurrenter og finder link muligheder.  Denne fase er yderst vigtig, da den danne baggrunden for det arbejde, der skal laves på hjemmesiden.

3. Strategi

I den 3. fase laver vi en strategi for, hvordan din hjemmeside bliver mere synlig online og dermed får mere organisk trafik. Her kommer vi med en prioriteret liste over ting, der skal laves for at give dig resultater hurtigst.

4. Optimering

Nu er det tid til at optimere din hjemmeside og rette de fejl, der måtte være og få optimeret indholdet på siden, så den kan dominere Google og lettere findes af dine kunder.

5. Local Pack optimering

Vi optimere din hjemmeside og Google My Business, så du får mere synlighed i den såkaldte ‘Local pack’. Det er et kort med typisk tre virksomheder inden for en bestemt branche, der vises øverst på Google på bestemte søgninger.

6. Backlinks

I denne fase gør vi din hjemmeside stærkere ved af få relevante hjemmesider, medier og blogs til at linke til din hjemmeside. Det gør din side mere robust, så den fastholder sin førerposition.

Derfor er SEO vigtig for lokale virksomheder i Kolding

%

af forbrugere, der har søgt efter lokale virksomheder, besøger en forretning i en radius af 8 km (hubspot)

%

af alle søgninger på Google er lokale søgninger. Størstedelen foretaget på en mobiltelefon (hubspot)

%

så meget er lokale søgninger mere effektiv fremfor sociale medier til at generere trafik til din hjemmeside (imForza)

%

af alle forbrugere, der søger efter produkter eller services på en mobiltelefon, ender med med at købe det lokalt (Think with Google)

Brug for SEO i Kolding

Uanset om du er helt ny virksomhed i Kolding eller er en af de etablerede virksomheder, om du holder til i Kolding centrum eller i Kolding Storcenter har du brug for at være synlig online. Det kan vi hjælpe dig med.

{

 

 

Lad mig undersøge din hjemmeside og komme med et forslag til, hvordan du kan dominere søgeresultaterne her lokalt i Kolding. Jeg er selv fra byen og kender den ud og ind, hvilket er en klar fordel, når vi skal æde dine konkurrenter.

Brian Ebbesen

Partner | Digital Strategi & SEO specialist, SEOhaj

Kontakt

SEOhaj

Online marketing og SEO bureau
CVR: 39194430

Pyramiden,
Birkemose Allé 37
6000  Kolding

+45 71 90 53 56

}

Åbningstider

Mandag - fredag 7:00 - 16:00

Uden for normal åbningstid?
Skriv til os!

(Vi svarer formentlig inden for kort tid)

Hvad kan vi gøre for dig?

9 + 5 =