Træt af at dine lokale konkurrenter ligger over dig i Google?

Bare rolig. Danmarks bedste SEO bureau i lokal SEO står klar til at hjælpe dig med at æde dine konkurrenter.

SEO bureau Kolding

SEOhaj er specialister i Lokal SEO

Hvis du er en virksomhed, der får de fleste kunder fra en bestemt by, region eller et bestemt område, skal skal du være synlig i Google. Enten i local pack eller i de organiske søgeresultater. Det er her lokal SEO kommer ind i billedet.

Problemet er dog, at de fleste SEO bureauer er tilbyder SEO pakker, der bruges på alle kunder. Faktum er dog, at når det kommer til rangeringer i Google, Local pack og Google My Business er det arbejde, der skal udføres, meget forskelligt for hver virksomhed.

Derfor vil vi aldrig presse dig ned i en SEO pakke bare fordi det er lettest for os.

Vi tager udgangspunkt i din virksomhed, dine behov og og dine ønsker. Vi starter derfor altid med at lave en analyse af den virkelighed du befinder dig i. Vi undersøger dine konkurrenter, hjemmeside og din branche som helhed. Det giver os mulighed for at se nøjagtigt, hvad der skal forbedres, hvad der skal ændres og hvad der allerede fungerer rigtig godt.

 • Månedlig rapportering
 • Ingen binding
 • Fuldt tilpassede månedlige arbejdsplaner

Hvad er Lokal SEO?

Lokal SEO er en underkategori af SEO, der står for Search Engine Optimization (Søgemaskineoptimering på dansk).

SEO er kort fortalt arbejdet med at gøre en hjemmeside, webshop eller en virksomhed mere synlig i søgemaskiner som f.eks. Google, YouTube, Bing og lign. Jo højere du er placereret i SERP’en (søgeresultaterne) og jo flere relevante søgeord du er placeret med, jo mere trafik får din hjemmeside, hvilket giver flere kunder og større indtjening.

Lokal SEO er også SEO, med den store forskel, at her arbejder vi fokuseret på at øge synligheden i ​​søgemaskinerne inden for et geografisk område. Hvis du f.eks. er maler i Vejle, er det formentlig mest interessant for dig, at få kunder inden for en radius af 25 km fra Vejle.

Noget af det vi især arbejder med er:

 • Specifikke geo-elementer, herunder firmanavn, adresse og tlf (NAP)
 • Speciel kodning, der viser Google, hvilken type virksomhed du er (Schema)
 • Lokale søgeord på hjemmesiden
 • Mere lokalt indhold på hjemmesiden
 • Teknisk SEO, der sikrer en perfekt hjemmeside, som er let at navigere i
 • Webdesign, der gør det nemt for brugerne at kontakte dig og med høj brugerinteraktion (UX)
 • Optimering af Google My Business
 • Optimering på Google Maps
 • Citationer
 • Links fra relevante lokale medier, blogs og hjemmesider

Derfor har du brug for lokal SEO

Hvis du er en virksomhed, der henter mindst 80% af dine kunder fra nærområdet, taber du både kunder og omsætning til dine konkurrenter, hvis du ikke har fokus på lokal SEO.

Hver eneste dag søges der nemlig online efter lige præcis det du tilbyder, og det er dine konkurrenter, der løber med kunderne, hvis du og din hjemmeside ikke kan findes på side 1 af Google eller i local-pack.

Kort sagt – Lokal SEO opbygger brand awareness for din virksomhed i det område du servicere. Samtidig gør lokal SEO det let for dine kunder at finde din hjemmeside, lære mere om og kontakte dig.

Lokal SEO er ikke bare SEO

Desværre tror mange SEO bureauer, at lokale virksomheder bare skal have helt almindelig SEO, hvilket er så langt fra sandheden som overhovedet mulig.

Hos SEOhar var vi mere end 5 års erfaring med lige præcis lokal SEO og vi er i dag Danmarks bedste SEO bureau for lokal SEO, med masser af 5-stjernede anmeldelser og tilfredse kunder.

Med SEOhajerne på dit hold er du sikret SEO eksperter, der ved hvad der skal til, for at skubbe din virksomhed frem, så du bliver mere synlig for både dine kunder og for folk dit lokalområde, som endnu ikke kender til din virkomhed og service.

Alt hvad vi laver er baseret på data på din branche og konkurrenter – og vi er 100% fokuseret på målbar vækst og ROI.

Vores kunder elsker at have SEOhajer på holdet

Fra første rapport til det færdige arbejde har jeg hele vejen oplevet et dygtigt og kompetent team der tager opgaven seriøst. Man kan mærke de brænder for det de laver, og det kommer der resultater ud af. Er yderst tilfreds og gir 5+

Karsten, GARDIN MESTER - Anmeldelse fra Google

Langt over alle forventninger. De hjalp til med at opbygge en helt ny hjemmeside, og med SEO optimering af denne. Gennem hele processen har der været en fantastisk dialog, som forgik på et sprog som selv jeg forstod. Gode forklaringer og et fantastisk resultat.

Ian, EVENTS4ALL - Anmeldelse fra Google

Helt igennem en positiv oplevelse. En gruppe meget kompetente folk der arbejder målrettet på at opnå resultater for os, med fuld gennemsigtighed og som ikke ønsker at binde os på et abonnement - en klar anbefaling herfra. 

Tim, TWO TEKNIK APS - Anmeldelse fra Google

Jeg kontaktede SEOhaj da seo på min firmaside helkrop.nu var stort set ikke eksisterende. Jeg har fået super service fra start til slut. Gode råd og forslag til ændringer og mødt faglig stolthed og rigtig meget positiv og givende kommunikation. 

Kasper, Helkrop.nu - Anmeldelse fra Trustpilot

Lokal SEO-taktik

Når vi arbejder med lokal SEO hos SEOhaj udnytter den nyeste SEO-viden, vores egene dybdegående SEO-tests og Googles egne retningslinjer til at gøre din virksomhed mere synlig online.

NAP

Konsekvent brug af dine NAP-oplysninger (Name, Adress, Phone) overalt på nettet er en vigtig faktor for både søgemaskiner og potentielle kunder.

Citationer

Virksomhedskataloger øger lokal relevans. Vi tager dine NAP-oplysninger og indsætter dem på tværs af internnettet på de bedste og mest effektive online-kataloger.

Google My Business

Er din Google My Business-opsætning korrekt? Vi hjælper dig med at lave en GMB-prodil, der efterlader et godt førsteindtryk for dine potentielle kunder.

MOBIL SEO Optimering

Vi gennemgår din hjemmeside udfra et “Mobile first”-perspektiv for at sikre, at hjemmeside fungerer godt på mobiltelefoner og ikke blot er responsiv.

Strukturet data

Schema er speciel kodning, der kan hjælpe dig med at give dig mere synlighed i søgeresultaterne end dine konkurrenter.

Lokal ranktracking

Fra dag 1 sporer vi alle de ændringer, vi foretager, og resultatet af dem. Vi bruger speciel software til at spore vores prioriterede nøgleord og vise forbedringer.

GOOGLE MAP SEO

Vi optimerer din hjemmeside og din Google Maps fortegnelse for at drage fordel af Googles blandede algoritme. Dermed maksimerer vi sandsynligheden for du placeres i den såkaldte local pack.

Pressemeddelser

Du har med garanti viden, der er nyhedsværdige. Vi har mere end 30 års erfaring i mediebranchen og vi kan hjælpe dig udforme en pressemeddelelse som medier vil elske.

Linkbuilding

For at blive rigtig konkurrencedygtig, er det nødvendigt at rulle de store kanoner ud. Vi har redaktionel adgang til hundredvis af blogs, medier og hjemmesider – alle med høj domainrank, så vi kan skubbe dig frem. 

Brug for SEO i Kolding

Uanset om du er helt ny virksomhed i Kolding eller er en af de etablerede virksomheder, om du holder til i Kolding centrum eller i Kolding Storcenter har du brug for at være synlig online. Det kan vi hjælpe dig med.

{

 

 

Lad mig undersøge din hjemmeside og  din situation – og komme med et forslag til, hvordan du kan dominere søgeresultaterne. Jeg er klar til at æde dine konkurrenter. 

Brian Ebbesen

Partner | Digital Strategi & SEO specialist, SEOhaj

Få svar på dine spørgsmål om lokalSEO

Virker lokal SEO i 2020?

Det er meget enkelt: JA! Lokal SEO er vejen frem og er måske endda endnu mere vigtig i 2020 end det nogensinde tidligere har været. I takt med at flere og flere bruger mobiltelefonen til at gå online, er lokal SEO vejen til at få flere kunder.

Hvilket arbejder laver jeres SEO bureau?

Når det handler om lokal SEO fokuserer vi på fire hovedelementer: Teknisk SEO, Optimering på selve hjemmesiden for det rigtige indhold og højere brugerinteraktion, Optimering af Google My Business og opbygning af offpage-links og citationer. Vi kan også hjælpe dig med optimering og styring af Google Ads og Facebook Ads, herunder remarketing.

Hvad koster lokal SEO?

Hver virksomhed, hjemmeside og branche er forskellig med hensyn til behov. Det betyder også, der der ikke findes pakker, der løse alt. Vi kigger på din situation og dine behov og ud fra det skræddersyer vi en løsning, der passer 100% til din virksomhed. Generelt betaler vores kunder mellem 3.500,- og 6.000,- om måneden for lokal SEO og vores optimering og administration af annoncer koster fra 2.000,- om måneden.

Garanterer I SEO-resultater?

Nej. Intet anerkendt SEO firma tilbyder SEO-garantier. At garantere SEO-resultater er faktisk en direkte overtrædelse af Googles vilkår og er et klart signal om, at nogen ikke overholder Googles retningslinjer, hvillet bestemt ikke kan anbefales. 

Hvordan fungere lokal SEO?

Alle virksomheder vil gerne have salg og kunde, men det kræver, at du er synlig. Det tager dog tid at blive synlig, fordi alle kæmper om dine kunders opmærksomhed. Det første SEO arbejder vi laver, gør dig mere synlig i søgeresultaterne. Derefter vil vi optimere dig, så flere klikker på din virksomhed i søgeresultaterne. Derefter vil flere besøge din virksomhed, ringe til dig eller udfylde en kontaktformular. Uanset hvad så sporer vi alt i kampagnen og giver dig en rapport, der viser, hvor synlig du er og hvor meget du har fået ud af din investering i lokal SEO.

Hvilke brancher laver I SEO for?

Vi arbejder i mange forskellige brancher. Indenfor lokal SEO har vi opnået virkelig gode resultater indenfor låsesmede, tandlæger, campingpladser, tatovering, teambuilding, mekanikere, tømrer, bogholdere, revisorer og advokater. Hvis vi ikke har arbejdet i din branche, før vi udfører vi en tilbundsgående analyse og udarbejder en plan for, hvordan du kan få succes med SEO.

Hvornår ser jeg SEO-resultater?

Det er forskelligt for hvert hjemmeside, lokal område, konkurrencesituation og branche, Vi har haft nystartede virksomheder, der er kommet på side 1 med super relevante søgeord på blot 30 dage, mens andre virksomheder må kæmpe mere for at komme op i local pack og på side 1 af Google.

Hvordan hjælper organisk SEO min virksomhed?

Organisk SEO kan hjælpe din virksomhed på et flere måder. Med større synlighed i søgeresultaterne får din hjemmeside flere besøgende og flere kunder får øjnene op for din virksomhed. Men SEO opbygger også brand equity og brand awareness. Med tiden bliver du autoriteten i din by og virksomheden man går til i din by og område.

Hvor længe er jeres SEO kontrakter?

Øh, SEO kontrakter? Vi tror ikke på at du skal binde dig til os. Faktisk skal du kun arbede med os, så længe du glad og tilfreds. Du kan derfor annulle når som helst. Vi anbefaler dog, at du giver os mindst 6 til 12 måneder til at arbejde for at du får de mest optimale resultater, men du kan frit stoppe når som helst.

Laver I også hjemmesider?

Ja, det gør vi. Vores spidskompetence er dog, at få trafik og kunder til din hjemmeside, men i mange tilfælde kan det være nødvendigt, at re-designe en hjemmeisde, så den teknisk er helt perfekt og som dine kunder lettere kan navigere rundt i. Alle vores hjemmesider er designet ved brug af gennemtestede moduler og skabeloner, som Google elsker. Det er med til at holde prisen helt i bund. Naturligvis opbygget i WordPress og siden er din, når vores arbejde er færdigt. Alt andet giver jo ingen mening.

Kan I arbejde med mit marketingteam?

Hvis du har et internt marketingteam eller en medarbejder, der står for SEO og PPC, træder vi gerne ind som jeres SEO og PPC-partner. I årenes løb har vi samarbejdet med et hav af teams og interne online marketing folk. Vi elsker at spille bold med jeres team.

Kontakt

SEOhaj

Online marketing og SEO bureau
CVR: 39194430

Pyramiden,
Birkemose Allé 37
6000  Kolding

+45 71 90 53 56

}

Åbningstider

Mandag - fredag 7:00 - 16:00

Uden for normal åbningstid?
Skriv til os!

(Vi svarer formentlig inden for kort tid)