Vælg en side

gør det nemt for dine kunder at finde din virksomhed

Lokal SEO

Med Lokal SEO bliver din virksomhed synlig når dine kunder har brug for dig. SEOhaj er specialister i Lokal SEO og er klar til at hjælpe dig.

Ligger dine konkurrenter over dig i Google?

Bare rolig. SEOhaj er specialister i Lokal SEO. 

Hvis du er en virksomhed, der får de fleste kunder fra en bestemt by, region eller et bestemt område, skal skal du være synlig i Google. Enten i local pack eller i de organiske søgeresultater. Det er her lokal SEO kommer ind i billedet.

Problemet er dog, at de fleste SEO bureauer er tilbyder SEO pakker, der bruges på alle kunder. Faktum er dog, at når det kommer til rangeringer i Google, Local pack og Google My Business er det arbejde, der skal udføres, forskelligt for virksomhed til virksomhed. 

Derfor vil vi aldrig presse dig ned i en SEO pakke bare fordi det er lettest for os.

Vi tager udgangspunkt i din virksomhed, dine behov og og dine ønsker. Vi starter derfor altid med at lave en analyse af den virkelighed du befinder dig i. Vi undersøger dine konkurrenter, hjemmeside og din branche som helhed. Det giver os mulighed for at se nøjagtigt, hvad der skal forbedres, hvad der skal ændres og hvad der allerede fungerer rigtig godt.

 

Google Partner

Med en Google Ads-specialist fra SEOhaj på dit hold, kan du udnytte alle muligheder fra Google, i stedet for at spilde dine penge.

Hos SEOhaj er vi Google Partner og udover avanceret viden om Google Ads, kender vi også dine kunders forbrugsvaner, ønsker og forventninger til annoncer, landingpages og købsflow. Med denne viden og Googles forbrugerindsigt kan vi bygge kampagner, lavet præcis til dine kunder – og ikke kun drevet af søgeord.

Google Partner - SEOhaj

Hvad er Lokal SEO?

Lokal SEO er en underkategori af SEO, der står for Search Engine Optimization (Søgemaskineoptimering på dansk).

SEO er kort fortalt arbejdet med at gøre en hjemmeside, webshop eller en virksomhed mere synlig i søgemaskiner som f.eks. Google, YouTube, Bing og lign. Jo højere du er placereret i SERP’en (søgeresultaterne) og jo flere relevante søgeord du er placeret med, jo mere trafik får din hjemmeside, hvilket giver flere kunder og større indtjening.

Forskel på SEO og lokal SEO

Lokal SEO er også SEO med den store forskel, at med lokal SEO handler det om at gøre hele din virksomhed synlig online inden for et geografisk område.  Modsat SEO hvor det typisk er en hjemmeside eller webshop, der skal gøres synlig.

Noget af det vi især arbejder med er:

Specifikke geo-elementer, herunder firmanavn, adresse og tlf (NAP)
Speciel kodning, der viser Google, hvilken type virksomhed du er (Schema)
Lokale søgeord på hjemmesiden
Mere lokalt indhold på hjemmesiden
Teknisk SEO, der sikrer en perfekt hjemmeside, som er let at navigere i
Webdesign, der gør det nemt for brugerne at kontakte dig og med høj brugerinteraktion (UX)
Optimering af Google My Business
Optimering på Google Maps
Citationer
Links fra relevante lokale medier, blogs og hjemmesider

Derfor har du brug for lokal SEO

Vi er ikke bare din Google Partner

Få vores Google Ads-specialist på holdet er du sikret at din Google Ads er opsat korrekt med konverteringssporing, så vi måler på det, der giver din virksomhed værdi. Vi hjælper dig med at definere din målgruppe og placerer dig foran dem, når de søger efter dine produkter eller services. Ligesom vi hjælper dig med at få det maksimale ud af dit markedsførings budget. 

Gennemgang af dine kampagner

Hver uger gennemgår vi alle dine kampagner, annoncegrupper, annoncer og konverterings-sæt og analyserer hvad der virker og hvad der ikke virker. Vi finder ud af hvad der skal skrues ned eller slukkes og hvad der skal forbedres.

Månedsrapport med viden

Som kunde hos SEOhaj får du hver måned en grundig månedsrapport med alle data fra dine kampagner og annnoncers præstationer. Vi klæder dig godt på til at træffe de rigtige beslutninger omkring din digitale markedsføring.

Test af landing pages

Mange tror, at det kun er annoncer, budjusteringer og søgeord, der giver en succesfuld kampagne. Vi sørger for, at dine landings-sider er optimeret til at konvertere. Er de ikke det, vil dine kunder gå forgæves og du vil blive straffet i Google Ads.

Få svar på dine spørgsmål om Google Partner

Hvad er Google Partner?

Google Partner-programmet er til reklamebureauer og digitale marketingsfirmaer, som tilbydes certificeringer, eksklusiv uddannelse, branche forskning og andre fordele. Google Partner er bureauer eller enkeltpersoner, der allerede administrerer Google Ads-konti og har eksisterende viden om at køre Google Ads.

Hvad er Google Søgepartnere?

Google Søgepartnere er onlinesøgemaskiner og websteder, der er inkluderet i din Google Ads-kampagne. Når du opretter en kampagne, vises din annonce automatisk på disse sider på Googles Søgepartner-netværk. Dette giver annoncører mulighed for at generere mere trafik fra en kampagne.

Hvem er med i Googles Partner-netværk?

Googles Partner Netværk ændrer sig hele tiden, så der findes ikke en nøjagtig og opdateret liste. Som annoncer hos Google Ads kan du vælge, om du vil inkludere forskellige netværk eller ej. Hvis du inkluderer disse websteder, får din annonce muligvis flere visninger, men al genereret trafik kan have en lavere værdi.

Hvordan bliver man Google Partner?

For at blive Google Partner skal den person, der tilmelder sig, oprette en personlig konto og en Partner-profil for sit bureau. Dette kan gøres via Googles Uddannelses-websted. Når ansøgningen er modtaget, gives certificeringen kun, hvis du opfylder Googles præstationskrav, herunder at levere positiv Ads-omsætning og vækst for dit bureau og dets kunder. Din virksomhed skal også have uddannede og certificerede Google Ads-specialister.

Hvordan virker Google Partner certifikatet?

Hos SEOhaj er vi Google Partner og dermed har vi adgang til kommunikation fra Google, herunder nyheder, uddannelse, særlige invitationer og meget mere. Som Google Partner har vi modtaget certifikater og certificeringer i Google Ads.

Hvor mange Google Partnere findes der?

Google oplyser ikke, hvor mange partnere de har i øjeblikket, og antallet stiger og falder hele tiden. Hvis du vil vide, om et bureau har opnået Google Partner-status, skal du finde og klikke på Google Partner-badget på deres websted. Dette badge skal linkes til deres Google Partner-konto, hvis det er ægte.

Flere besøgende, flere kunder og større omsætning

Eksempler fra nogle af vores eksisterende kunder efter 12 mdr.

Membantu logo

+59%

Trafik til webshop

+69%

Antal konverteringer

+63%

Konverteringsværdi

Smurfit Kappa Systemkassen logo

+44%

Trafik til webshop

+30%

Antal konverteringer

+29%

Konverteringsværdi

CyberFarm logo

+47%

Trafik til webshop

+70%

Antal konverteringer

+62%

Konverteringsværdi

Vi rammer dine kunder, når de har brug for dig

Ligegyldigt hvor dine kunder er henne og ligegyldigt om dine kunder bruger computer eller mobiltelefon, kan vi hos SEOhaj hjælpe dig med, at planlægge en Google Ads-strategi, der går direkte efter dine målgruppe – præcis på dét tidspunkt, hvor de søger efter dine produkter eller tjenester.

Vi samarbejder med Google Ads og sammen bygger vi kampagner der øger trafikken på din webside og øger antallet af telefonopkald eller skaber opmærksomhed om dit brand. Uanset hvilken annoncekampagne du ønsker, finder vi den form, der har den største indflydelse på din vækst og sikrer at dit budget er placeret korrekt.

Al vores viden integreres med Googles viden om dine kunder og dermed kan vi levere de bedste resultater og langsigtet vækst for din virksomhed.

Dine muligheder med Google Ads

Google Paid Search

Google Paid Search er en fantastisk mulighed for, at vise dig frem som besvarelse på et spørgsmål stillet af dine potentielle kunder. Med den rigtige annonce-tekst og landingpage, kan Google Paid Search give en solid og god forretning.

Google Remarketing

Google Remarketing handler om, at finde og vise annoncer til forbrugere, der allerede har vist interesse for dit brand eller produkt. En Google Remarketingkampagne er en nem og billige måde at øge dine konverteringer på.

Google Shopping

Google Shopping er en ideel løsning til webshops med unikke produkter eller onlinebutikker med prisførende produkter. Google Shopping er god til hurtig sammenligning af varer og enestående til at drive flere website besøg og salg.

Google Display Network

Google Display Network er til visuelle annoncer, der øger din synlighed på tværs af hele internettet. Google Display Network kan målrettes mod dit publikum på de mest effektive måder.

Nogle af dem vi elsker at arbejde sammen med

Membantu logo
Cleanshoppen logo
CyberFarm logo
Faldsikring Danmark logo sort
Smurfit Kappa Systemkassen logo
juul eriksen logo
Vilakula logo
Sydbank Arena logo
Illuhair logo
Fit NU logo
TopTand logo
Stinne Holm logo
Bramming Electronic logo
SlagelseTand
LoSoCoFashion logo
My Instore Radio 132
Danlåse logo
DiveMaui logo

Vi er klar til at udvikle din virksomhed

Er du klar til at udvikle din virksomhed? Lad os udrette noget stort sammen…

Kontakt

SEOhaj ApS

Online marketing og SEO specialister
CVR: 39194430

Pyramiden,
Birkemose Allé 37
6000  Kolding

+45 71 90 53 56

Åbningstider

Mandag: 07.00–16.00
Tirsdag: 07.00–16.00
Onsdag: 07.00–16.00
Torsdag: 07.00–16.00
Fredag: 07.00–14.00

Google Partner - SEOhaj

Find os