Online marketing og SEO specialisterne i Fredericia

Få dine lokale SEOhajer med på holdet og få mere synlighed hos dine kunder i Fredericia og omegn.

SEO Fredericia

SEO Fredericia

Har du en butik eller virksomhed, der tilbyder produkter og services til kunder i Fredericia-området, er det vigtigt, at du har optimeret din hjemmeside eller webshop for lokal SEO i Fredericia og Middelfart.

Søgemaskinerne elsker lokale virksomheder

Søgemaskiner som f.eks. Google og Bing har de senere år ændret deres algoritme, så lokale søgninger i mange tilfælde vægtes højere end nationale og internationale søgninger.

Dermed har du som lokal virksomhed i Fredericia større mulighed for at komme til at ligge øverst i søgeresultaterne, når fredericianerne søger efter dine produkter eller services.

Det kræver blot at din hjemmeside og din virksomheds tilstedeværelse online er optimeret korrekt….ellers er det dine konkurrenter, der løber med kunderne.

Er du optimeret lokalt?

Lad os lave en SEO analyse af din hjemmeside, hvor vi tester om den er SEOoptimeret korrekt og om din virksomhed i Fredericia er synlig for dine kunder.

Vores gennemtestede strategi for lokal SEO i Fredericia

Der er stor forskel på, at lave SEO for en national eller international virksomhed og SEO for en lokal virksomhed i Fredericia. Enkelte af principperne er de samme, men der er samtidig mange flere muligheder for at blive synlig overfor fredericianerne med lokal SEO lavet på den rigtige måde.  

1: SEO analyse

Vi starter med at lave en grundig test af din hjemmeside for at finde ud af, om der teknisk er ting, som står i vejen for, at du findes af søgemaskinerne.

U

2: Søgeordsanalyse

I vores søgeordsanalyse analyserer vi dine konkurrenter og finder linkmuligheder.  Denne fase er yderst vigtig, og selve fundamentet for SEOarbejdet. 

h

3: Strategi

Vi laver en strategi for, hvordan din hjemmeside bliver mere synlig og får mere organisk trafik. Med en prioriteret liste kan du se hvad der skal laves. 

4: Teknisk SEO

Vi retter alle de fejl og mangler, der er på siden, så søgemaskinerne har lettere ved at finde indholdet på siden og dermed vide, hvad du er specialist i. 

i

5: On Page SEO

Vi går igennem alt indhold på hjemmesiden og optimerer tekst, billeder, video, interne links og dine CTA (Call to action). Vi laver nyt indhold, hvis det mangler i dag. 

6: Off page SEO

Vi gør din hjemmeside stærkere ved af få relevante hjemmesider, medier og blogs til at linke til dig. Det gør din side mere robust, så den fastholder sin førerposition.

7: Google My Business

Din Google My Business er som lokal virksomhed dit vigtigste aktiv online. Den er som telefonbogen for 20 år siden og skal optimeres for at gøre dig synlig lokalt. 

8: Tracking

Vi tracker alle resultater, så du løbende kan se, hvor du ligger i søgeresultaterne og hvor mange besøgende du får på din hjemmeside. 

Skal vi hjælpe dig med at æde dine konkurrenter?

Det lyder hårdt, men der er kun plads til 3 i Local Pack og 10 virksomheder på side 1 af Google.

Hvis din virksomhed skal være på Side 1, må en af dine konkurrenter vige pladsen.

Med en SEOhaj på holdet kan selv små fisk æde de store.

 

Hvordan virker lokal SEO i Fredericia?

Forestil at det er torsdag morgen. Klokken er 6:30 og helt huset er iskoldt og der er ikke varmt vand til morgenbadet. Du skal nu hurtigst mulig have fat i en VVS’er, så du igen kan få varme i huset. 

Du skriver ‘VVS Fredericia’ ind i Google og et sekund senere har du en oversigt over de nærmeste VVS firmaer, der alle er klar til at hjælpe dig.

Med lokal SEO Fredericia vil du på samme måde være synlig, når dine kunder har brug for dig.

Uanset hvilken branche du er i. Om du er frisør, tandlæge, maler, mekaniker, murer eller VVS’er, har en webshop eller kun en lille virksomhed uden for byen.

Prøv at lave en Google-søgning på det du tilbyder og sælger. Kommer din virksomheds hjemmeside ikke op i toppen af søgeresultaterne, sender du dine kunder i armene på dine konkurrenter!

Det er helt enkelt.

Op mod 87% af alle kunder søger på nettet, inden de foretager et køb. Det kan være for at finde ud af pris, få en adresse eller se hvad andre kunder synes om virksomheden.

Uanset hvad, så skal din virksomhed være synlig for at få nye kunder.  Det kan vi hjælpe dig med.

Online Marketing Fredericia

Andre succesfulde virksomheder vi hjulpet med Lokal SEO

LoSoCo Fashion logo
Sydbank Arena logo
Illuhair logo
Fit NU logo
TopTand logo
Stinne Holm logo
Substantia_logo
Hjerting_Badehotel_logo
CoPagaard-logo-sort
Faldsikring Danmark logo sort
Miladan logo
DiveMaui logo
Bramming Electronic logo
SlagelseTand
Danlåse logo
Faldsikring Danmark logo sort
Miladan logo
DiveMaui logo

Skal du være vores næste tilfredse kunde?

SEOhaj anmeldelser

Daniel Skov Jensen, TopTand

Super service, god kvalitet og gennemsigtighed. Jeg har arbejdet med Brian fra SEOhaj i lidt over et år, og er meget tilfreds med forløbet. Super service, og han står altid til rådighed, når der er spørgsmål.

SEOhaj anmeldelser

Ian Nielsen, Events4all

Har været i forbindelse med andre, men det var store ord og lille handling. SEOhaj var mere realistiske. Fik lavet en god plan for at gøre mig synlig.  Bruger dem stadig efter to år. Ingen planer om at skifte dem ud.

SEOhaj anmeldelser

Karsten Fuglsang, GardinMester

Fra første rapport til det færdige arbejde har jeg hele vejen oplevet et dygtigt og kompetent team der tager opgaven seriøst. De brænder for det de laver, og det kommer der resultater ud af. 

SEOhaj anmeldelser

Jonas Klit, Pause Studio

SEOhaj har igennem et halvt år arbejdet på at forbedre vores SEO på udvalgte søgeord – og løbende dokumenteret forbedringer i forhold til vores konkurrenter. Det har været et super forløb med mærkbare resultater. 

SEOhaj anmeldelser

Tim, TwoTeknik

Helt igennem en positiv oplevelse. Meget kompetente folk der arbejder målrettet på at opnå resultater for os, med fuld gennemsigtighed og som ikke ønsker at binde os på et abonnement.

Lad os gøre dig synlig lokalt

Brug for et SEO firma i Fredericia?

Uanset om du er helt ny virksomhed i Fredericia eller er en af de etablerede virksomheder, om du holder til i Fredericia midtby,  Erritsø eller Taulov har du brug for at være synlig online. Det kan vi hjælpe dig med.

Hvis du giver en kop kaffe, kommer vi gerne forbi og viser, hvordan du bliver mere synlig, så dine kunder får lettere ved at finde dig. 

Kontakt

SEOhaj ApS

Online marketing og SEO specialister
CVR: 39194430

Olaf Ryes Gade 7K 1. 10
6000  Kolding

+45 71 90 53 56

Copyrighted.com Registered & Protected

Åbningstider

Mandag: 07.00–16.00
Tirsdag: 07.00–16.00
Onsdag: 07.00–16.00
Torsdag: 07.00–16.00
Fredag: 07.00–14.00

Google Partner - SEOhaj
ppc_managment_award
seo_award
award-best-local-seo-compani