Online marketing og SEO specialisterne i Haderslev

Få dine lokale SEOhajer med på holdet og få mere synlighed hos dine kunder i Haderslev kommune.

SEO Haderslev

SEO Haderslev

Har du en butik eller virksomhed, der tilbyder produkter og services til kunder i Haderslevområdet, er det vigtigt, at du har optimeret din hjemmeside eller webshop for lokal SEO i Haderslev og omegn.

Søgemaskinerne elsker lokale virksomheder

Søgemaskiner som f.eks. Google og Bing har de senere år ændret deres algoritme, så lokale søgninger i mange tilfælde vægtes højere end nationale og internationale søgninger.

Det kræver blot at din hjemmeside og din virksomheds tilstedeværelse online er optimeret korrekt….ellers er det dine konkurrenter, der løber med kunderne.

Er du optimeret lokalt?

Lad os lave en SEO analyse af din hjemmeside, hvor vi tester om den er SEOoptimeret korrekt og om din virksomhed er synlig for dine kunder i Haderslev kommune.

Effektivt og reelt arbejde

Online marketing og SEO på jysk

Når du har tid

Vi har indført flydende arbejdstider, så vi kan hjælpe dig når du har brug for det. Træffes du bedst træffes i aftentimerne eller weekenden, er det intet problem. Verden drejer også rundt efter kl. 16 på hverdagene.

Ingen sælgere

Vi vil ikke risikere, at en sælger tænker på egen bundlinje, frem for din. Derfor har vi ikke ansat en eneste sælger. Dem du taler med i telefonen og på møderne, er også dem, der udfører arbejdet.

Reelt arbejde

Vi har hverken massageordning, sælgere eller frokostordning. Der er jo i sidste ende kun vores kunder – altså dig – til at betale. Dine udgifter går udelukkende til reelt arbejde for dig og din virksomhed.

Ingen binding

Hos SEOhaj bruger vi ikke uopsigelige eller bindende kontrakter. Som kunde hos os kan altid vælge at sætte en aftale på pause eller opsige den – uanset årsag. 

Vores gennemtestede strategi for lokal SEO i Haderslev

Der er stor forskel på, at lave SEO for en national eller international virksomhed og SEO for en lokal virksomhed i Haderslev. Enkelte af principperne er de samme, men der er samtidig mange flere muligheder for at blive synlig overfor sønderjyderne med lokal SEO lavet på den rigtige måde.

1: SEO analyse

Vi starter med at lave en grundig test af din hjemmeside for at finde ud af, om der teknisk er ting, som står i vejen for, at du findes af søgemaskinerne.
U

2: Søgeordsanalyse

I vores søgeordsanalyse analyserer vi dine konkurrenter og finder linkmuligheder.  Denne fase er yderst vigtig, og selve fundamentet for SEOarbejdet.
h

3: Strategi

Vi laver en strategi for, hvordan din hjemmeside bliver mere synlig og får mere organisk trafik. Med en prioriteret liste kan du se hvad der skal laves.

4: Teknisk SEO

Vi retter alle de fejl og mangler, der er på siden, så søgemaskinerne har lettere ved at finde indholdet på siden og dermed vide, hvad du er specialist i.
i

5: On Page SEO

Vi går igennem alt indhold på hjemmesiden og optimerer tekst, billeder, video, interne links og CTA (Call to action). Vi laver nyt indhold, hvis det mangler.

6: Off page SEO

Vi gør din hjemmeside stærkere ved af få relevante hjemmesider, medier og blogs til at linke til dig. Det gør din side mere robust, så den fastholder sin førerposition.

7: Google Business Profile

Din Google Business Profile (hed tidligere Google My Business) er dit vigtigste aktiv online. Den er som telefonbogen for 20 år siden og kan give dig synlighed lokalt.

8: Tracking

Vi tracker alle resultater, så du løbende kan se, hvor du ligger i søgeresultaterne og hvor mange besøgende du får på din hjemmeside.

Skal vi hjælpe dig med at æde dine konkurrenter?

Det lyder hårdt, men der er kun plads til tre virksomheder i Local Pack og 10 virksomheder på side 1 af Google.

Hvis din virksomhed skal være på side 1 og i Local Pack, må en af dine konkurrenter vige pladsen.

Med en SEOhaj på holdet kan selv små fisk æde de store.

 

Hvordan virker lokal SEO i Haderslev?

Forestil at det er torsdag morgen. Klokken er 6:30 og helt huset er iskoldt. Varmen er gået og du skal hurtigst mulig have fat i en VVS’er til at få gang i fjernvarmeanlægget.

Du skriver ‘VVS Haderslev’ i Google og et sekund senere har du en oversigt over de nærmeste VVS firmaer, der alle er klar til at hjælpe dig.

Med lokal SEO i Haderslev kommune vil du være synlig, når dine kunder har brug for dig. Uanset hvilken branche du er i. Om du er frisør, tandlæge, maler, mekaniker, murer eller VVS’er, har en webshop eller kun en lille virksomhed uden for byen.

Prøv at lave en Google-søgning på det du tilbyder og sælger. Kommer din virksomheds hjemmeside ikke op i toppen af søgeresultaterne, sender du dine kunder i armene på dine konkurrenter!

Det er helt enkelt.

Op mod 87% af alle kunder søger på nettet, inden de foretager et køb. Det kan være for at finde ud af pris, få en adresse eller se hvad andre kunder synes om virksomheden.

Uanset hvad, så skal din virksomhed være synlig for at få nye kunder.  Det kan vi hjælpe dig med.

SEO specialister i Haderslev

Andre succesfulde virksomheder vi hjulpet med Lokal SEO

Pause Studio logo
Illuhair logo
LoSoCoFashion logo
Stinne Holm logo
TopTand logo
juul eriksen logo
SlagelseTand
Sydbank Arena logo
Sultan Tæpperens logo
Bramming Electronic logo
Smurfit Kappa Systemkassen logo
DiveMaui logo

Skal du være vores næste tilfredse kunde?

SEOhaj anmeldelser
Daniel Skov Jensen, TopTand

Super service, god kvalitet og gennemsigtighed. Jeg har arbejdet med Brian fra SEOhaj i lidt over et år, og er meget tilfreds med forløbet. Super service, og han står altid til rådighed, når der er spørgsmål.

SEOhaj anmeldelser
Ian Nielsen, Events4all

Har været i forbindelse med andre, men det var store ord og lille handling. SEOhaj var mere realistiske. Fik lavet en god plan for at gøre mig synlig.  Bruger dem stadig efter to år. Ingen planer om at skifte dem ud.

SEOhaj anmeldelser
Karsten Fuglsang, GardinMester

Fra første rapport til det færdige arbejde har jeg hele vejen oplevet et dygtigt og kompetent team der tager opgaven seriøst. De brænder for det de laver, og det kommer der resultater ud af.

SEOhaj anmeldelser
Jonas Klit, Pause Studio

SEOhaj har igennem et halvt år arbejdet på at forbedre vores SEO på udvalgte søgeord – og løbende dokumenteret forbedringer i forhold til vores konkurrenter. Det har været et super forløb med mærkbare resultater.

SEOhaj anmeldelser
Tim, TwoTeknik

Helt igennem en positiv oplevelse. Meget kompetente folk der arbejder målrettet på at opnå resultater for os, med fuld gennemsigtighed og som ikke ønsker at binde os på et abonnement.

Lad os gøre dig synlig lokalt
i Haderslev kommune

SEO specialist, der kender Haderslev

Haderslev er med omkring 25.000 indbyggere en vigtig erhvervs- og handelsby i Sønderjylland. Byen har en lang historie inden for industri, handel og service. Der findes en række forskellige virksomheder i Haderslev, herunder industrivirksomheder, handelsvirksomheder og servicevirksomheder.

Blandt de vigtigste erhvervsområder i Haderslev kommune er også byen Vojens, der med 7.000 indbyggere er hjemsted for en række industri-, handels og servicevirksomheder.

Hele Haderslev kommune er et område med en stærk erhvervsstruktur i rivende udvikling og en veludviklet infrastruktur. Der findes en række organisationer, der støtter erhvervsudviklingen i området, herunder Haderslev Erhvervsråd.

Så mange mennesker tiltrækker naturligvis mange virksomheder og dermed øges konkurrencen om kunderne. Der er kun plads til 10 virksomheder på side 1 på Google og kun 3 virksomheder i Local Pack.

Uanset om du er helt ny virksomhed i Haderslev kommune eller er en af de etablerede virksomheder, om du holder til i Haderslev, Vojens, Gram, Sommersted eller Starup har du brug for at være synlig online, så sønderjyderne kan finde dig, når de har brug for din hjælp. Det kan vi hjælpe dig med.

Hvis du giver en kop kaffe, kommer vi gerne forbi og viser, hvordan du bliver mere synlig, så dine kunder får lettere ved at finde dig, ligesom du er velkommen til at besøge SEOhaj i Kolding. Se kørselsvejledning fra Haderslev til SEOhaj her.

Brian Ebbesen SEO specialist
Kenneth Jonassen Digital marketing ekspert

FÅ SEO SPECIALISTERNE I ÅRHUS PÅ DIT HOLD

Klar til at få SEO optimeret din hjemmeside?

Dine konkurrenter vil hade det, men du fandt os først. Book en tid med en SEOhaj, som er klar til at lave en SEO plan for, hvordan vi æder dine konkurrenter og giver din virksomhed mere synlighed, flere besøgende og mere omsætning.

Kontakt

SEOhaj ApS

Online marketing og SEO specialister
CVR: 39194430

Olaf Ryes Gade 7K 1. 10
6000  Kolding

+45 71 90 53 56

Copyrighted.com Registered & Protected

Åbningstider

Mandag: 07.00–16.00
Tirsdag: 07.00–16.00
Onsdag: 07.00–16.00
Torsdag: 07.00–16.00
Fredag: 07.00–14.00

Google Partner - SEOhaj
ppc_managment_award
seo_award
award-best-local-seo-compani