Online marketing og SEO ekspert i Odense

Få dine lokale SEOhajer med på holdet og få mere synlighed blandt dine kunder i Odense

SEO specialist Odense

Lokal SEO Odense

Har du en butik eller virksomhed, der tilbyder produkter og services til Odense-området, er det vigtigt, at du har optimeret din hjemmeside eller webshop for lokal SEO i Odense og de omkring liggende områder. Få hjælp fra dine lokale SEO specialister i Odense. 

Søgemaskiner som f.eks. Google og Bing har de senere år ændret deres algoritme, så lokale søgninger i mange tilfælde vægtes højere end nationale og internationale søgninger. Dermed har du som lokal virksomhed i Odense større mulighed for at komme til at ligge øverst i søgeresultaterne, når odenseanerne søger efter dine produkter eller services.

Det kræver blot at din hjemmeside og din virksomheds tilstedeværelse online er optimeret korrekt….ellers er det dine konkurrenter, der løber med kunderne.

Lad os lave en 100% gratis SEO analyse af din hjemmeside, hvor vi tester om den er SEOoptimeret korrekt og om din virksomhed i Odense er synlig for dine kunder.

Vores kunder elsker at have SEOhajer på holdet

Fra første rapport til det færdige arbejde har jeg hele vejen oplevet et dygtigt og kompetent team der tager opgaven seriøst. Man kan mærke de brænder for det de laver, og det kommer der resultater ud af. Er yderst tilfreds og gir 5+

Karsten, GARDIN MESTER - Anmeldelse fra Google

Langt over alle forventninger. De hjalp til med at opbygge en helt ny hjemmeside, og med SEO optimering af denne. Gennem hele processen har der været en fantastisk dialog, som forgik på et sprog som selv jeg forstod. Gode forklaringer og et fantastisk resultat.

Ian, EVENTS4ALL - Anmeldelse fra Google

Helt igennem en positiv oplevelse. En gruppe meget kompetente folk der arbejder målrettet på at opnå resultater for os, med fuld gennemsigtighed og som ikke ønsker at binde os på et abonnement - en klar anbefaling herfra. 

Tim, TWO TEKNIK APS - Anmeldelse fra Google

Jeg kontaktede SEOhaj da seo på min firmaside helkrop.nu var stort set ikke eksisterende. Jeg har fået super service fra start til slut. Gode råd og forslag til ændringer og mødt faglig stolthed og rigtig meget positiv og givende kommunikation. 

Kasper, Helkrop.nu - Anmeldelse fra Trustpilot

Virker SEO i Odense?

Forestil at det er torsdag morgen. Klokken er 6:30 og helt huset er iskoldt og der er ikke varmt vand til morgenbadet. Du skal nu hurtigst mulig have fat i en VVS’er, så du igen kan få varme i huset. 

Du skriver ‘VVS Fredericia’ ind i Google og et sekund senere har du en oversigt over de nærmeste VVS firmaer, der alle er klar til at hjælpe dig.

Med lokal SEO i Fredericia vil du på samme måde være synlig, når dine kunder har brug for dig.

Uanset hvilken branche du er i. Om du er frisør, tandlæge, maler, mekaniker, murer eller VVS’er, har en webshop eller kun en lille virksomhed uden for byen.

Prøv at lave en Google-søgning på det du tilbyder og sælger. Kommer din virksomheds hjemmeside ikke op i toppen af søgeresultaterne, sender du dine kunder i armene på dine konkurrenter!

Det er helt enkelt.

Op mod 87% af alle kunder søger på nettet, inden de foretager et køb. Det kan være for at finde ud af pris, få en adresse eller se hvad andre kunder synes om virksomheden.

Uanset hvad, så skal din virksomhed være synlig for at få nye kunder.  Det kan vi hjælpe dig med.

Vores gennemtestede strategi for lokal SEO

Der er stor forskel på, at lave SEO for en national eller international virksomhed og SEO for en lokal virksomhed i Odense. Nogle af principperne er de samme, men der er samtidig mange flere muligheder for at blive synlig overfor dine kunder i Odense med lokal SEO lavet på den rigtige måde.

1. SEO test

Vi starter med at lave en grundig test af din hjemmeside for at finde ud af, om der teknisk er ting, som står i vejen for, at du findes af søgemaskinerne.

2. Søgeordsanalyse

I anden del laver vi søgeordsanalyse, analysere dine konkurrenter og finder link muligheder.  Denne fase er yderst vigtig, da den danne baggrunden for det arbejde, der skal laves på hjemmesiden.

3. Strategi

I den 3. fase laver vi en strategi for, hvordan din hjemmeside bliver mere synlig online og dermed får mere organisk trafik. Her kommer vi med en prioriteret liste over ting, der skal laves for at give dig resultater hurtigst.

4. Optimering

Nu er det tid til at optimere din hjemmeside og rette de fejl, der måtte være og få optimeret indholdet på siden, så den kan dominere Google og lettere findes af dine kunder.

5. Local Pack optimering

Vi optimere din hjemmeside og Google My Business, så du får mere synlighed i den såkaldte ‘Local pack’. Det er et kort med typisk tre virksomheder inden for en bestemt branche, der vises øverst på Google på bestemte søgninger.

6. Backlinks

I denne fase gør vi din hjemmeside stærkere ved af få relevante hjemmesider, medier og blogs til at linke til din hjemmeside. Det gør din side mere robust, så den fastholder sin førerposition.

Derfor er SEO vigtig for lokale virksomheder i Odense

%

af forbrugere, der har søgt efter lokale virksomheder, besøger en forretning i en radius af 8 km (hubspot)

%

af alle søgninger på Google er lokale søgninger. Størstedelen foretaget på en mobiltelefon (hubspot)

%

så meget er lokale søgninger mere effektiv fremfor sociale medier til at generere trafik til din hjemmeside (imForza)

%

af alle forbrugere, der søger efter produkter eller services på en mobiltelefon, ender med med at købe det lokalt (Think with Google)

Bedste SEO firma i Odense

Brug for en SEO ekspert i Odense?

Uanset om du er helt ny virksomhed i Odense eller er en af de etablerede virksomheder, om du holder til i Odense C, Rosengårdscentret eller omkring liggende byer og områder som f.eks. Blommenslyst eller Næsby har du brug for at være synlig online. Det kan vi hjælpe dig med.

{

 

 

Lad mig undersøge din hjemmeside og komme med et forslag til, hvordan du kan dominere søgeresultaterne her lokalt i Odense og resten af Fyn. Mit kendskab til Fyn og Odense er en klar fordel, når vi skal æde dine konkurrenter.

Brian Ebbesen

Partner | Digital Strategi & SEO specialist, SEOhaj

SEO specialist Brian Ebbesen

Kontakt

SEOhaj ApS

Online marketing og SEO bureau
CVR: 39194430

Pyramiden,
Birkemose Allé 37
6000  Kolding

+45 71 90 53 56

}

Åbningstider

Mandag - fredag 7:00 - 16:00

Uden for normal åbningstid?
Skriv til os!

(Vi svarer formentlig inden for kort tid)