Digital marketing & SEO priser

Dyk ned i Danmarks bedste priser på SEO og online marketing UDEN binding!

Danmarks bedste priser på SEO og digital marketing – uden binding!

Når du betaler for digital marketing og SEO hos SEOhaj, så går 100% af din betaling til reelle optimeringer for dig og din virksomhed. Vi har nemlig ingen sælgere ansat, men kun specialister inden for Google Ads, Facebook Ads og Søgemaskineoptimering.

Derfor kan vi holde priserne helt i bund, hvilket vi synes skal komme dig til gode. Vi kalder det selv for online marketing på jysk. Det er veludført arbejde, hvor du altid ved, hvad du betaler for og altid er med i processen.

 

Hvad koster SEO og Google Ads optimering?

Annoncering

Du bruger i dag annoncering på Google og Facebook, men føler ikke, at du får nok ud af din investering. Lad os optimere og vedligeholde dine annoncer hver måned.

Fra 2.000

 • PPC / annonce optimering
 • Opsætning af Google ads
 • Opsætning Facebook ads
 • Retarget ads
 • Konverteringssporing

 

Lokal

De fleste af dine kunder kommer indenfor et området af 30 km. Du har en hjemmeside og Google My Business og ønsker synlighed i lokalområdet.

Fra 2.500

 • Lokal SEO
 • Teknisk SEO
 • On-page SEO
 • Google Business Profile
 • Link building
 • Månedlige rapporter

Landsdækkende

Dine kunder kommer fra en større region eller hele landet. Du har enten hjemmeside  eller webshop og ønsker at være synlig på relevante søgeord og emner.

Fra 4.000

 • SEO / E-commerce SEO
 • Teknisk SEO
 • On-Page SEO
 • 25 søgeord
 • Online PR
 • Link building
 • Månedlige rapporter 

Markedsleder

Du ønsker at være markedsleder indenfor din branche og målet er maksimal synlighed i både organiske og betalte søgeresultater.

Fra 6.000

 • SEO / E-commerce SEO
 • 50 søgeord
 • Login til SEO platform
 • Ugentlige rapporter
 • PPC / annonce optimering
 • Online PR
 • Link building 

SEO priser: Hvad koster SEO optimering?

Du vil gerne have SEO optimeret din hjemmeside eller din webshop – og er derfor naturligvis interesseret i at vide: Hvad koster SEO?

Et relevant spørgsmål, som desværre ikke kan besvares helt nøjagtigt, før vi ser på hvad der skal laves. Det betyder dog ikke, at du skal købe eller bestille vores arbejde i blinde.

Vi analyserer din hjemmeside og dine konkurrenter. Ved at gennemgå disse analyser grundigt, får vi et billede af, hvad det kræver for dig, at komme op på side 1.

Hvad afgør prisen på SEO?

Hjemmesiden

Størrelsen på din hjemmeside og antallet af søgeord du gerne vil findes på. En webshop med tusindvis af sider tager længere tid at optimere, end en hjemmeside med 10 sider.

Branchen

Konkurrencen i nogle brancher er bare hårdere end i andre brancher.  Er du f.eks. ny i en branche, hvor konkurrencen er hård, er konkurrencen på de vigtige søgeord tilsvarende hård.

Dine mål

Det vigtigste er naturligvis dine mål og ønsker for din virksomhed. Hvor ønsker du din virksomhed skal være om 1 år – 3 år eller 5 år? Vil du eje branchen eller blot være lidt synlig på nogle få søgeord?

Arbejdet

Alt efter hvilket arbejde vi skal udføre, kan vi tilrette et SEO tilbud, så du bare kan læne dig tilbage og overlade alt til os – eller du kan vælge selv at lave noget af arbejdet for at spare lidt.

Hvorfor er priser på SEO så komplicerede?

Helt kort, så er det umuligt at komme med en samlet pris der passer til alle websider.

Ligeså umuligt, som hvis du beder verdens bedste fodboldtræner om at komme med en pris på, hvad det vil koste at vinde ligaen i fodbold.

For det første, skal træneren vide hvilket hold han skal gøre til mestre. Hvad er hans udgangspunkt? Hvilke spillere er der på holdet nu? Han skal nok også vide lidt om klubben bag, stadion, fans og alt det udenom.

For det andet, så skal han også finde ud af hvilken lige du gerne vil vinde. Det er lidt nemmere, at vinde Danmarksserien – end Premier League i England.

Ligesom verdens bedste fodboldtræner, er vi nødt til at kigge på dit udgangspunkt og hvad det er for en konkurrence du gerne vil vinde. Så snart vi har analyseret dette – kan vi komme med en plan for hvad du skal have lavet – og hvad det koster.

Hvad koster SEO

Fik vi sagt: Ingen binding på vores månedsaftaler? 

 

Vi mener faktisk ikke, at der findes en eneste god grund til at lave lange og bindende kontrakter  – hvor kunden skal betale uanset om de er tilfredse med arbejdet eller ej. 

Hos SEOhaj har vi ingen binding på månedsaftaler. Vi er nemlig så sikre på vores arbejde, at vi ikke behøver at binde vores kunder til lange, uopsigelige kontrakter.

Med en månedsaftale behøver du ikke foretage dig noget. Vi laver det arbejde vi har aftalt, hvad enten det er SEO, optimering af annoncer eller Google Business Profile optimering.

Hver måned sender vi dig en rapport over hvilket arbejde der er udført og hvordan dine placeringer i Google eller Google Ads ser ud. Samtidigt fortæller vi hvad vi kommer til at arbejde med i den kommende måned. 

 

Vil du have en gratis SEO-analyse?

Vil du have en gratis SEOanalyse af din hjemmeside?

I analysen gennemgår vi de mest simple problemer og udfordringer som din hjemmeside kan indeholde. Analysen kan ses som en gennemgang af fundamentet af din hjemmeside.

Det kan ikke betale sig, at renovere en gammel bygning – og få lavet et lækkert moderne hus, på et fundament der ikke virker.

Tryk på knappen herunder og få svar på om fundamentet af din hjemmeside er klar til at blive SEO-optimeret.

SEO priser

Nogle af dem vi elsker at arbejde sammen med

Membantu logo
Cleanshoppen logo
LoSoCoFashion logo
My Instore Radio 132
Smurfit Kappa Systemkassen logo
juul eriksen logo
Vilakula logo
Sydbank Arena logo
Illuhair logo
Fit NU logo
TopTand logo
Stinne Holm logo
Bramming Electronic logo
SlagelseTand
Sultan Tæpperens logo
Pause Studio logo
Miladan logo
DiveMaui logo

Skal du være vores næste tilfredse kunde?

SEOhaj anmeldelser

Daniel Skov Jensen, TopTand

Super service, god kvalitet og gennemsigtighed.
Jeg har arbejdet med Brian fra SEOhaj i lidt over et år, og er meget tilfreds med forløbet. Brian leverer super service, og står altid til rådighed, når der er spørgsmål.

SEOhaj anmeldelser

Ian Nielsen, Events4all

Har været i forbindelse med andre, men det var store ord og lille handling. SEOhaj var mere realistiske. Fik lavet en god plan for at gøre mig synlig.  Bruger dem stadig efter to år. Ingen planer om at skifte dem ud.

SEOhaj anmeldelser

Karsten Fuglsang, GardinMester

Fra første rapport til det færdige arbejde har jeg hele vejen oplevet et dygtigt og kompetent team der tager opgaven seriøst. Man kan mærke de brænder for det de laver, og det kommer der resultater ud af. 

SEOhaj anmeldelser

Jonas Klit, Pause Studio

SEOhaj har igennem et halvt år arbejdet på at forbedre vores SEO på udvalgte søgeord – og løbende dokumenteret forbedringer i forhold til vores konkurrenter. Det har været et super forløb med mærkbare resultater. 

SEOhaj anmeldelser

Sofie, Rønvig Syn & Ergonomi

SEOhaj har løftet vores hjemmeside fra næsten usynlig i Google til at ligge i top på få måneder. Samarbejdet er båret af et stort engagement og høj professionalisme. Kan varmt anbefale det lille bureau med den store ekspertise.

Velkommen i vores verden

Wauuu, du er dykket langt ned på vores hjemmeside. 

Vi har det også bedst hernede.

Her er vi under radaren for både dine og vores egne konkurrenter. Hernede kan vi nemlig arbejde helt uforstyret på at gøre din virksomhed mere synlig online og optimere din hjemmeside og webshop, så både dine kunder og Google vil elske den.

Kend din haj

Var du i øvrigt klar over, at en haj kan få – og tabe – op til 30.000 tænder i løbet af sin levetid?

Kontakt

SEOhaj ApS

Online marketing og SEO specialister
CVR: 39194430

Olaf Ryes Gade 7K 1. 10
6000  Kolding

+45 71 90 53 56

Copyrighted.com Registered & Protected

Åbningstider

Mandag: 07.00–16.00
Tirsdag: 07.00–16.00
Onsdag: 07.00–16.00
Torsdag: 07.00–16.00
Fredag: 07.00–14.00

Google Partner - SEOhaj
ppc_managment_award
seo_award
award-best-local-seo-compani