Dyk ned i Danmarks bedste priser på SEO og Online Marketing

Bliv mere synlig, få flere kunder og større omsætning

VI ER DER, NÅR DU HAR BRUG FOR OS

Giv din virksomhed en helt ny start online med vores klippekort, hvor du får en passioneret SEOhaj på holdet til Danmarks skarpeste priser.

Alle priser er ekskl. moms.

SEO FOR SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER DER IKKE KOSTER EN FORMUE

Vi er ikke meget for at tale om priser, for i bund og grund handler det om at skabe mere værdi for dig og din virksomhed, end du betaler for.

Men når det kommer til stykket, er vi nogle af billigste på markedet, uden at det dog på nogen måde går udover kvaliteten og dine resultater.

Modsat mange af vores kolleger har vi nemlig ikke et fint kontor med massageordning og frokostordning til alle vores medarbejdere. Det ville vi gerne have, men faktum er, at det er kunderne – altså dig – der i sidste ende kommer til at betale for det.

I stedet arbejder SEOhaj ud fra en ‘work smarter’ strategi, hvilket betyder at:

  • Alle SEOhajerne arbejder fra kontorfællesskaber.
  • Vi har flydende arbejdstider og er klar, når du har brug for os.
  • Vores møder afholdes ved hjælp af Google Hangout.
  • Vi kan trække på landets bedste SEO-, Web- og PPC-hajer til enhver opgave.

Kort sagt: Alle unødvendige omkostninger er barberet væk og samtidig har vi fjernet en masse spildtid. Derfor kan vi holde omkostningerne helt i bund, hvilket vi synes skal komme dig til gode.

SEOhaj Business & Professional Services

SIDE 1 GARANTI*

Vi garanterer, at din hjemmeside er på side 1 på Google indenfor 6 måneder på 10 relevante og attraktive søgeord. Hvis vi ikke indfrier dette mål, arbejder SEOhajerne gratis, indtil målet er nået!

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi står ved vores produkter og vores service. Vi mener faktisk, at vi har Danmarks bedste SEO service for små – og mellemstore virksomheder.

Side 1 garanti*

Hvis du ikke er på side 1, er du ikke med i spillet – og derfor garanterer vi, at din hjemmeside kommer på side 1 indenfor seks til otte måneder på søgeord, du får flere besøgende og kunder af. Hvis ikke vi kan indfri dette mål, arbejder vi gratis indtil målet er nået. Det er din garanti for resultater med SEOhaj.

Ingen binding

Du skal aldrig binde dig til et langt SEO forløb, som du ikke kan komme ud af igen. Vi respekterer vores kunder og ved, at vi kun eksisterer fordi vi leverer resultater for vores kunder. Hos SEOhaj har du altid friheden til selv at bestemme hvor længe og hvor meget, du vil have en SEOhaj med på holdet.

Priser der tåler sammenligning

Vi ved, at mange virksomheder har begrænsede midler til markedsføring. Det har vi lavet vores SEOpakker efter. Vi kan gøre det billigere end vores konkurrenter fordi vi  f.eks ikke har et moderne kontormiljø med massageordning og fri forplejning. Hos os får du SEO arbejde for alle pengene.

Statusrapporter

Når vi går i gang modtager du en raport, der viser, hvordan din hjemmeside er placeret på forskellige søgeord. Herefter sender vi hver måned / uge (dominator pakken) en rapport, som dokumenterer SEOhajernes arbejde på din hjemmeside. Vores arbejde er 100% gennemsigtigt.

Vi er på samme hold

Når du samarbejder med SEOhaj får du de absolut skarpeste SEOhajer med på DIT hold. Vores mission er ikke kun at få dig til tops på Google. Med SEOhaj på holdet er du sikker på mange flere besøgende, flere kunder og væsentlig mere omsætning. Dit SEO er en investering.
R

Sikker SEO

Alt hvad vi laver hos SEOhaj lever op til retningslinjerne fra Google og Bing. Ja, de anbefalder faktisk, at vores strategier og  teknikker laves på din hjemmeside. Det betyder, at du kan sove roligt om natten fordi din virksomhed vil ikke blive straffet når Google laver nye opdateringer.

VI VIL GERNE UNDSKYLDE OVERFOR DINE KONKURRENTER

MEN DU FANDT OS FØRST!

Kontakt

SEOhaj ApS

Online marketing og SEO bureau
CVR: 39194430

Pyramiden,
Birkemose Allé 37
6000  Kolding

+45 71 90 53 56

}

Åbningstider

Mandag - fredag 7:00 - 16:00

Uden for normal åbningstid?
Skriv til os!

(Vi svarer formentlig inden for kort tid)