DYK NED I DANMARKS BEDSTE SEOPAKKER

VI ER DER, NÅR DU HAR BRUG FOR OS

Giv din virksomhed en helt ny start online med vores klippekort, hvor du får en passioneret SEOhaj på holdet til Danmarks skarpeste priser.

Alle priser er ekskl. moms.

SIDE 1 GARANTI*

Vi garanterer, at din hjemmeside er på side 1 på Google indenfor 6 måneder på 10 relevante og attraktive søgeord. Hvis vi ikke indfri dette mål, arbejder SEOhajerne gratis, indtil målet er nået!

GARANTERET PÅ SIDE 1 PÅ GOOGLE*

Giv din virksomhed en helt ny start online med en SEOhaj på holdet og få garanti for, at din hjemmeside kommer på Side 1 på Google*. Vi sidder klar til at give din business et 100% online marketing tjek, som består af en perfekt blanding af analyse, optimering og forslag til hvad du selv kan gøre. Den giver dig en komplet plan for, hvordan din virksomhed æder konkurrenterne og kommer helt til tops i søgemaskinerne.

*Side 1-garanti gælder kun Markedsleder-pakken ved minimum 6 måneder og kræver adgang til hjemmeside, ftp- eller cpanel og administratorrettigheder til Google Analytics og Google Search Consol.

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi står ved vores produkter og vores service. Vi mener faktisk, at vi har Danmarks bedste SEO service for små – og mellemstore virksomheder.

Side 1 garanti*

Hvis du ikke er på side 1, er du ikke med i spillet – og derfor garanterer vi, at din hjemmeside kommer på side 1 indenfor seks til otte måneder på søgeord, du får flere besøgende og kunder af. Hvis ikke vi kan indfri dette mål, arbejder vi gratis indtil målet er nået. Det er din garanti for resultater med SEOhaj.

Ingen binding

Du skal aldrig binde dig til et langt SEO forløb, som du ikke kan komme ud af igen. Vi respekterer vores kunder og ved, at vi kun eksisterer fordi vi leverer resultater for vores kunder. Hos SEOhaj har du altid friheden til selv at bestemme hvor længe og hvor meget, du vil have en SEOhaj med på holdet.

Priser der tåler sammenligning

Vi ved, at mange virksomheder har begrænsede midler til markedsføring. Det har vi lavet vores SEOpakker efter. Vi kan gøre det billigere end vores konkurrenter fordi vi  f.eks ikke har et moderne kontormiljø med massageordning og fri forplejning. Hos os får du SEO arbejde for alle pengene.

Statusrapporter

Når vi går i gang modtager du en raport, der viser, hvordan din hjemmeside er placeret på forskellige søgeord. Herefter sender vi hver måned / uge (dominator pakken) en rapport, som dokumenterer SEOhajernes arbejde på din hjemmeside. Vores arbejde er 100% gennemsigtigt.

Vi er på samme hold

Når du samarbejder med SEOhaj får du de absolut skarpeste SEOhajer med på DIT hold. Vores mission er ikke kun at få dig til tops på Google. Med SEOhaj på holdet er du sikker på mange flere besøgende, flere kunder og væsentlig mere omsætning. Dit SEO er en investering.
R

Sikker SEO

Alt hvad vi laver hos SEOhaj lever op til retningslinjerne fra Google og Bing. Ja, de anbefalder faktisk, at vores strategier og  teknikker laves på din hjemmeside. Det betyder, at du kan sove roligt om natten fordi din virksomhed vil ikke blive straffet når Google laver nye opdateringer.

VI VIL GERNE UNDSKYLDE OVERFOR DINE KONKURRENTER

MEN DU FANDT OS FØRST!

Kontakt

SEOhaj

Online marketing og SEO bureau
CVR: 39194430

Pyramiden,
Birkemose Allé 37
6000  Kolding

+45 71 90 53 56

}

Åbningstider

Mandag - fredag 7:00 - 16:00

Uden for normal åbningstid?
Skriv til os!

(Vi svarer formentlig inden for kort tid)

Hvad kan vi gøre for dig?

6 + 11 =