SØGEMASKINEOPTIMERING

SEO optimering med fokus på at give dig nye kunder

Lad 2023 være året, hvor din virksomhed overhaler dine konkurrenter i søgemaskinerne med en effektiv SEO plan fra nogle af Danmarks bedste SEO specialister.

Bliv fundet på side 1 på Google

Overhal dine konkurrenter

SEO lavet rigtigt første gang

Træt af at dine konkurrenter ligger over dig i Google?

Du har brugt tid, økonomi og ressourcer på at få udviklet en hjemmeside, men uden SEO (søgemaskineoptimering) vil den slet ikke være synlig i søgeresultaterne. Dermed giver hjemmesiden dig ikke nye kunder og leads. En hjemmeside, som ikke biddrager til din virksomheds vækst, er intet værd.

Vores SEO specialister ved hvad der skal til, for at få din hjemmeside i toppen af søgemaskiner som Google, så din målgruppe har lettere ved at finde din virksomhed online. Lad os SEO optimere din hjemmeside og samtidig sikre, at de besøgende bliver til kunder, som giver omsætning og vækster din virksomhed.

Ulrik Martorin Nielsen
Ulrik Martorin Nielsen
2023-09-07
Super service og ekstremt dygtig Seo specialist der også kan hjælpe med andre tekniske It-problemer. Stor tak for hjælpen til Google Ads og Facebook Ads.
Co.& Pagaard ApS
Co.& Pagaard ApS
2022-09-22
seohaj er en førsteklasses sparringspartner og inspirator. Deres tilgang til opgaverne er yderst professionel, og de er ikke bange for at dele ud af deres viden og idéer. De allerbedste anbefalinger herfra.John Pagaard, Human Factor ApS
Rønvig Syn&Ergonomi
Rønvig Syn&Ergonomi
2022-05-10
SEOhaj har løftet vores hjemmeside fra næsten usynlig i Google til at ligge i top på få måneder. Samarbejdet er båret af et stort engagement og høj professionalisme, og vi modtager udførlige statusrapporter, så vi selv kan følge med i den løbende udvikling for vores site. Kan varmt anbefale det lille bureau med den store ekspertise.
Jonas Klit
Jonas Klit
2020-09-04
pause recovery studio er et sted, der tilbyder oplevelser med wellness i Aarhus. SEOhaj har igennem et halvt år arbejdet på at forbedre vores SEO på vores hjemmeside for udvalgte søgeord med relation til wellness, floating og infrarød sauna - og løbende dokumenteret forbedringer i forhold til vores konkurrenter. Det har været et super forløb med mærkbare resultater. Vi vil helt sikkert benytte SEOhaj på et senere tidspunkt, da vi står overfor at udvide pause recovery studio med et float center i København. Jonas Klit, Århus
Daniel Skov Jensen
Daniel Skov Jensen
2020-03-01
Super service, god kvalitet og gennemsigtighed. Jeg har arbejdet med Brian fra SEOhaj i lidt over et halvt år, og er meget tilfreds med forløbet. Brian leverer super service, og står altid til rådighed, når der er spørgsmål eller, hvis jeg spørg om vi lige kan ringes ved. Vi aftaler løbende, hvordan forløbet skal udvikle sig videre, og hvilke opgaver der ligger forude, så jeg altid er opdateret på, hvad der arbejdes på. Vi kan samtidig af de løbende status'er se, at der løbende kommer resultater.
Karsten Landt Fuglsang
Karsten Landt Fuglsang
2018-07-10
SeoHaj - det er vejen frem når man vil noget på google.... Fra første rapport til det færdige arbejde har jeg hele vejen oplevet et dygtigt og kompetent team der tager opgaven seriøst. Man kan mærke de brænder for det de laver, og det kommer der resultater ud af. Man er ikke bundet af måneds-abbonementer, men betaler for det arbejde der bliver lavet. Er yderst tilfreds og gir 5+
Tim Warner
Tim Warner
2018-03-26
Helt igennem en positiv oplevelse. En gruppe meget kompetente folk der arbejder målrettet på at opnå resultater for os, med fuld gennemsigtighed og som ikke ønsker at binde os på et abonnement - en klar anbefaling herfra. TWO TEKNIK APS
Ian Nielsen
Ian Nielsen
2018-03-07
Langt over alle forventninger.Det blev resultatet af et godt samarbejde med Seohaj, om en ny hjemmeside, samt SEO optimering af denne til mit firma.Da pengene er små i mit forholdsvis nye firma, vidste jeg at det ville være en stor og kritisk fejl, at vælge forkert i forhold til noget så vigtigt som SEO optimering. Jeg havde længe kigget efter et godt firma til at hjælpe til med SEO i forhold til mit nye firma. Men problemet er i den branche er alt for mange folk der tilbyder fine løsninger, men gemmer sig bag flotte hjemmesider og tomme ord.Da jeg kom i dialog med SeoHaj og hørte om mulighederne og de løsninger de kunne tilbyde, vakte det straks min interesse. Jeg lavede derfor et grundigt baggrunds tjek af firmaet og så at der lå mange års erfaring bag ordene, var jeg derfor ikke i tvivl om at dette ville være det rigtige valg for mig.De hjalp til med at opbygge en helt ny hjemmeside, og hjalp til med SEO optimering af denne. Gennem hele processen har der været en fantastisk dialog, som forgik på et sprog som selv jeg forstod. Gode forklaringer og et fantastisk resultat til følge.Mine største anbefalinger her fra.
Stefanie Friedrichs
Stefanie Friedrichs
2018-01-30
Mange tak for hjælpen med min hjemmeside. Jeg fik altid hurtigt svar på mine spørgsmål, og løbende status på mail var også meget værdsat. Tak!
Josefine Lea Barrett
Josefine Lea Barrett
2018-01-07
Gode konkrete ideer til at videreudvikle min hjemmeside 🙂

NEW LAYOUTS

Sed ut Perspiciatis Unde Omnis Este Natus Volupta.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit doloremque totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione nesciunt.

Betal hvad det koster – men ikke en krone mere

Din mulighed for at ligge øverst i annoncerne, er – som udgangspunkt – lige så god som alle dine konkurrenters. Det handler udelukkende om, om dine kampagner er optimeret og om Google ved at du kan konvertere besøg om til kunder.

Du skal aldrig binde dig til en aftale hos et SEO-bureau!

I din søgen efter et dygtigt SEO-specialister er du sikkert stødt på aftaler, der binder dig i 6 eller 12 måneder.
Det skal du undgå. Hvis du ikke er tilfreds med resultaterne – er det vigtigt, at vejene kan skilles.

Sørg for, at finde et SEO-bureau der kan besvare alle dine spørgsmål.

Uoverskueligt

De websider, der ligger i toppen af søgningerne – ligger der, fordi de har gjort sig fortjent til det.

Du har brug for, at få kortlagt hvad der skal laves på din webside, for at du blander dig i toppen.

Ingen trafik

Det kan være, at i nogle enkelte søgninger, ligger du allerede nummer 1. Problemet er bare, at der ikke er søgninger der giver trafik.

Det store arbejde ligger i, at få topplaceringer i søgninger der bliver foretaget af brugere.

Ingen konverteringer

Hvis du allerede får organisk trafik ind på din webside, går du glip af mange konverteringer i masser salg.

Organisk trafik konverterer 300-400% bedre end betalte klik (annoncering i Google Ads, Facebook Ads, etc.) 

Google Partner - SEOhaj

Få hjælp af en Google Partner

Hos SEOhaj bruger vi vores viden som Google Partner til automatisering og andre innovative teknologier fra Google. Vi laver Google Ads-kampagner, der er tilpasset din virksomhed og dine mål. Vi undgår at spilde penge ved ligegyldige søgeord og vi maksimerer dit forbrug igennem kloge budgivninger på tværs af flere Google-kanaler.

Membantu logo

+59%

Trafik til webshop

+69%

Antal konverteringer

+63%

Konverteringsværdi

Membantu logo

+47%

Trafik til webshop

+70%

Antal konverteringer

+62%

Konverteringsværdi

Smurfit Kappa Systemkassen logo

+44%

Trafik til webshop

+30%

Antal konverteringer

+29%

Konverteringsværdi

Lad os hjælpe dig med effektiv Google annoncering

Lad os arbejde sammen og lad os hjælpe dig med, at annoncere effektivt i Google Ads.

Sammen lægger vi den helt rigtige strategi for dine annoncer og vi sørger for at du ikke bruger penge på annoncer der ikke konverterer til nye kunder og indkomst.

Hver uge gennemgår vi alle dine kampagner, annoncegrupper, annoncer og konverterings-sæt og analyserer hvad der virker og hvad der ikke virker. Vi finder ud af hvad der skal skrues ned eller slukkes og hvad der skal forbedres.

Som kunde hos SEOhaj får du hver måned en grundig månedsrapport med alle data fra dine kampagner og annnoncers præstationer. Vi klæder dig godt på til at træffe de rigtige beslutninger omkring din digitale markedsføring.

Søgning i Google
5 stjernet Søgemaskineoptimering

Google Partner

1

Gratis SEO analyse

Tryk på knappen herunder og book et 30 minutters SEO strategimøde helt gratis, hvor vi gennemgår din hjemmeside og du får en SEO analyse.

2

Analyse af dit marked

Vores SEO specialister designer en SEO plan med fokus på de udfordringer du oplever og den konkurrencesituation du er i. 

3

Mere synlighed online

Vi arbejder på din hjemmeside, så den overhaler dine konkurrenter i søgeresultaterne.

Hvorfor skal du have en SEOhaj med på  holdet?

N

Korrekt opsætning

Som Google Partner har vi indsigt og indblik i de mest korrekte opsætninger og oprtimeringer i Google Ads. 

Analyser

Vi analyserer løbende data fra dine Google Ads. Vi justerer dine kampagner ud fra data og ikke bare fra mavefornemmelser.

Månedlig rapport

Som kunde hos SEOhaj modtager du hver måned en rapport, der viser dine aktuelle data. Klik, CTR, konverteringer, forbrug og mm.

Som var det vores egen

Hos SEOhaj arbejder vi ud fra en simpel og enkel regel. Vi udfører altid al arbejde med din webshop, som var det vores egen.

SEOhaj rapport

Vores samarbejde

Vores samarbejde er afgørende for samarbejdet og successen. Med dit kendskab til dit fag og vores erfaring og tekniske viden, kan vi sammen få flere konverteringer til din virksomhed.

Med tydelige rapporter kan vi se både positive tendenser i salg og hvilke udfordringer der er i markedet.

Ingen binding

Månedsrapport

Landingpages

Google Partner

Fokus på salg

Facebook / Google Ads

Spørg en Google Ads-specialist.

Har du et spørgsmål eller en udfordring som du mener vi kan hjælpe dig videre med – så spørg løs. Klik på knappen herunder og skriv til vores Google Ads specialist.

9 + 13 =

Kenneth Jonassen Digital marketing ekspert

LAD OS STARTE

HVAD ER DINE UDFORDRINGER I DAG?

HVORDAN KAN VI LØSE DEM?

KONTAKT OS NU

$

KONTAKT OS I DAG

SEND OS EN BESKED

$

Nogle af dem vi elsker at arbejde sammen med

Membantu logo
Cleanshoppen logo
CyberFarm logo
Faldsikring Danmark logo sort
Smurfit Kappa Systemkassen logo
juul eriksen logo
Vilakula logo
Sydbank Arena logo
Illuhair logo
Fit NU logo
TopTand logo
Stinne Holm logo
Bramming Electronic logo
SlagelseTand
LoSoCoFashion logo
My Instore Radio 132
Danlåse logo
DiveMaui logo

Kontakt

SEOhaj ApS

Online marketing og SEO specialister
CVR: 39194430

Olaf Ryes Gade 7K 1. 10
6000  Kolding

+45 71 90 53 56

Copyrighted.com Registered & Protected

Åbningstider

Mandag: 07.00–16.00
Tirsdag: 07.00–16.00
Onsdag: 07.00–16.00
Torsdag: 07.00–16.00
Fredag: 07.00–14.00

Google Partner - SEOhaj
ppc_managment_award
seo_award
award-best-local-seo-compani